Kopstaartbotsing op de Overcingellaan in Assen

Assen – Op de Overcingellaan te Assen zijn maandagmiddag drie persoon gewond geraakt bij een kop-staartbotsing. De vier auto’s stonden te wachten bij een stoplicht, waarna er een kop-staartbotsing ontstond. De OvD van de Brandweer en het aanwezige ambulancepersoneel hebben de personen vakkundig uit het voertuig gehaald.

Een van de slachtoffers bleek na een 1e controle niks te mankeren echter werd de gesteldheid van deze persoon slechter waardoor het slachtoffer toch per ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis. Twee van de vier voertuigen waren niet in staat hun weg te vervolgen en zijn door berger Hamstra uit Tynaarlo afgesleept.

Over het letsel van het slachtoffer is niks bekend.

Foto’s: W. Dekker © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *