Vreemde lucht waar genomen bij kinderdagverblijf

Assen – De brandweer van Assen is dinsdag middag twee maal uitgerukt voor een vreemde lucht bij kinderdagverblijf aan de Schoolstraat in Assen. Bij de eerste keer werd een lichte gas lucht geroken maar de brandweer kon geen lekkage vinden. Om 17.10 uur werd de brandweer voor de tweede maal gealarmeerd voor een vreemde lucht bij dezelfde kinderdagverblijf. Uit voorzorg was ook de politie en ambulance aanwezig.

Wederom werd bij de deur een vreemde lucht plaatsgevonden. De brandweer kon ook nu niks waarnemen, waardoor de hulp werd ingeroepen van de energie maatschappij. Het is onduidelijk of de oorzaak van de vreemde lucht bekend is geworden.

Foto’s: R. Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt