Daadwerkelijk brand in PI Bankenbosch te Veenhuizen.

Veenhuizen – Woensdagavond om 22.45 uur werd de brandweer van Veenhuizen gealarmeerd voor een oms melding bij PI Bankenbosch (De Wissel) in Veenhuizen. Op het gedeelde van GGZ Drenthe bleek daadwerkelijk een brandje te zijn geweest. Waardoor ook de OVD Assen aanrijdende was.

In één van de verblijfruimte zou volgens berichten een matras in de brand hebben gestaan. Het korps van Veenhuizen was snel ter plaats en heeft het gebouw geventileerd. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto: Archief Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt