Grote brand bij Baltussen Parketvloeren in Hoogeveen

Hoogeveen- Vrijdagavond om 22.01 uur werd de brandweer van Hoogeveen gealarmeerd voor een automatische brandmelding bij Baltussen Parketvloeren op de Industrieweg in Hoogeveen. Vaak zijn dit soort meldingen loos alarm maar hier werd na 4 minuten opgeschaald naar middelbrand. Later werd er eveneens opgeschaald naar grote brand.

Bij aankomst bleek de brand aan de rechterzijde van het pand uitslaand te zijn. Echter kort na aankomst was het vuur van buitenaf niet meer te zien. De rookontwikkeling bleef echter goed aanhouden. Na ongeveer 2 1/2 uur had de brandweer de brand gedoofd.

Het pand is binnen volledig verwoest en zal waarschijnlijk gesloopt moeten worden. De opgeroepen graafmachine hoefde nog niet gebruikt te worden. Bij de brand zijn de korpsen an Hoogeveen, Meppel en Zuidwolde ingezet.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *