Muziekfeest op Truckstar Festival Update!!

Assen- Nadat het dagprogramma was afgerond ging om 19.30 uur het muziekprogramma van start. Ook hier viel de presentatie ten eer aan Willy Oosterhuis. Hij zweepte op geheel eigen wijze het publiek op voor de artiesten.

De avond begon met Vinzzent die na 30 minuten het podium af moest staan aan de heren van Mooi Mark. Deze gaven een goede show waar de vele chauffeurs luidkeels meezongen. Ook was er nog een gastoptreden van een kleine fan die het publiek in vervoering bracht met zijn speelgoedgitaar.

De avond ging verder met Helemaal Hollands, Peter Beense, Henk Wijngaard, Django Wagner en Jannes. De avond zal worden afgesloten met een vuurwerkshow.

Foto’s P.Koene R. Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *