Autobrand tijdens Truckstar Festival 2012

Assen- Zondagmiddag om 17.07 uur werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor een autobrand op het TT-circuit. Ook de pagers van de brandweermensen die dit weekend voor de brandveiligheid op het circuit zorgden gingen af aangezien hier vandaag ook mensen van brandweer Smilde waren.

Snel werd er contact gezocht met de Race Control voor toestemming om uit te rukken. Vervolgens ging men met prio 1 langs de vertrekkende vrachtwagens richting de brand die op het parkeerterrein was. Door de ramen in te slaan kon de brandweer de auto blussen. Nadat ook de Belgische eigenaar bij zijn auto was aangekomen konden de mensen van o.a brandweer Peize, Vries, Smilde weer terug naar het circuit.

De uitgebrande BMW X5 werd later door berger Hamstra afgesleept.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

112 Nederland

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt