Brandweer Annen gealarmeerd voor een gebouwbrand.

Anloo – Op zondagavond om 18.50 uur werd de brandweer van Annen gealarmeerd voor een gebouwbrand op een camping aan de Bosweg in Anloo. De buurman ondekte de brand en heeft nog geprobeerd de brand in een naastgelegen schuurtje te blussen met een tuinslang.Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een schuurtje. Nadat het vuur was geblust werd er overlegd tussen de hulpdiensten over de vermoedelijke oorzaak van de brand, waarna werd besloten het gebied af te zetten ivm mogelijk onderzoek.

Foto’s: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *