Brandweer voorkomt grote brand in sporthal te Zuidlaren.

Zuidlaren – De brandweer van Zuidlaren en Annen hebben in de nacht van zaterdag op zondag weten te voorkomen dat sporthal de Zwet aan de Klencke in Zuidlaren in vlammen opging. Rond 05.38 uur kregen ze een melding van een brand bij de sporthal, vrijwel direct werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’ en een minuut daarna werd ook een hoogwerker uit de stad Groningen opgeroepen.

Tegen de gevel van de sporthal was een container in brand gestoken, de brand is vervolgens doorgeslagen naar de gevelbeplating van de hal, door snel ingrijpen wist de brandweer te voorkomen dat het vuur zich verspreidde. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Hoe groot de schade in de sporthal is is niet bekend.

Foto’s M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt