De Mooiste Truck van Nederland is bekend!

Assen– Vanaf vandaag is er een nieuwe vrachtwagen die zich een jaar lang de Mooiste Truck van Nederland mag noemen.

Nadat in diverse categorieën de nummer 1,2 en drie bekend gemaakt waren gemaakt werd het TT-Circuit overschaduwd door donkere wolken. Een hevige regenbui zorgde ervoor dat de geselecteerde vrachtwagens in het algemene klassement een kwartier langer in spanning moesten blijven.

Nadat het weer droog was geworden werd duidelijk dat de vrachtwagen van Michel Kramer dit jaar de titel “Mooiste Truck van Nederland”mag voeren. De vrachtwagen voor containervervoer is gespoten van voor tot achter in het thema van de actiefilm XXX. De hoofdrolspelers zijn met special paint op de vrachtwagen aangebracht.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt