Laatste dag van het Truckstar Festival (Update 22.45 uur)

Assen- Vandaag is de laatste kans om een bezoek te brengen aan het Truckstar Festival 2012. Tot 16.30 uur is er een afwisselend programma op het TT-Circuit. Waaronder caravanraces en verkiezingen van de mooiste Special Paint en natuurlijk de mooiste truck van Nederland.

De Titel van Mooiste Truck van Nederland is inmiddels vergeven. Michel Kramer mag zijn vrachtwagen een jaar lang de titel geven.

Mocht u nou niet op het circuit zijn, volg dan onze site.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *