Politie doet onderzoek naar brand in rietgedekte woning.

Eleveld –  De Politie Drenthe doet onderzoek naar de oorzaak van een brand in een rietgedekte woning aan de Eleveld in Eleveld  die op zondagmorgen om 03.15 uur uitbrak. De brandweerkorpsen van Assen en Rolde werden gealarmeerd. Omdat het al snel duidelijk was dat het om een uitslaande dakbrand ging werd er opgeschaald naar middelbrand. De brandweer heeft naast liggende panden kunnen redden, maar kon niet verkomen dat de woonboerderij in vlammen opging. De bewoners wisten gelukkig tijdig hun woning te verlaten. De politie Drenthe doet in verband met nog lopende onderzoeken in gelijkwaardige branden ook onderzoek naar de oorzaak van de brand in de woning aan de Elleveld. Uit onderzoek moet uitwijzen of er hier ook sprake is van brandstichting.

Foto’s: © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *