Brandweer blust na in Eleveld

Eleveld- Maandagmiddag om 14.08 uur werd de brandwer van Rolde gealarmeerd om in eleveld te gaan nablussen.

Afgelopen weekend brandde hier een boerderij volledig uit. Terwijl de recherche bezig was met hun onderzoek naar de oorzaak van de brand werden nog enkele brandhaarden aangetroffen. Eveneens was er een onbekende hoeveelheid asbest aangetroffen. Hier was een speciaal bedrijf voor aanwezig.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt