Brandweer met veel manschappen naar schuurbrandje in Donkerbroek.

Donkerbroek – Om 18.10 uur werd een gebouwbrand gemeld aan de Vicariestraat in Donkerbroek waarvoor de korpsen van Oosterwolde en Jubbega werden gealarmeerd. Het zou hierbij gaan om een schuurtje. In verband met de huidige zomerperiode worden er meerdere korpsen gealarmeerd voor een melding. Hierdoor waren er op een gegeven moment drie brandweerwagens aanwezig waren. Bij aankomst bleek de brand al te zijn geblust door een buurman.

De brandweer heeft de smeulende resten van een prullenbak en het schuurtje gedoofd, waarna er met een breekijzer een stuk plank werd verwijderd om te controleren of er in het schuurtje niks meer brandde of smeulde.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt