Bliksem ingeslagen in woningen in Assen, Roden en Tynaarlo

Roden-  De bliksem is afgelopen nacht ingeslagen bij twee woningen in Assen, Tynaarlo en Roden. Bij de woningen in Tynaarlo en Roden ontstond daardoor brand. In Assen kon de brandweerinzet volstaan met een korte nacontrole van de woning.

In Tynaarlo gebeurde dit bij een vakantiewoning op Camping ‘t Veenmeer aan de Zuidlaarderweg. De schade aan de woning bleef beperkt.

Bij een woning aan de Eeckenbosch in Roden ontstond er door de blikseminslag brand op het dak. Een groot gat in het dak van de woning maakte duidelijk dat hier de bliksem was ingeslagen. De brandweer van Roden en Groningen konden voorkomen dat de brand die ontstond na de blikseminslag de woning volledig verwoestte.

Foto’s: P.Koene © Compact Media/ Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt