Operatie’s in Schepersziekenhuis in Emmen uitgesteld na brand (Fotoupdate)

Emmen – Donderdagmiddag even voor 17.00 uur werd de brandweer van Emmen gealarmeerd voor een automatisch brandalarm in het Scheperziekenhuis aan de Boermarkeweg in Emmen. In het Scheperziekenhuis bleek daadwerkelijk brand te zijn waardoor er werd opgeschaald naar een Grip 1 situatie. Bij aankomst van de brandweer van Emmen in een technische ruimte een brand te zijn ontstaan in een traformator.

De energie maatschappij heeft het stroom van het ziekenhuis uitgeschakeld, waardoor de temperatuur in de technische ruimte gecontrolleerd kon zakken. Door de brand worden de geplande oparatie’s in het ziekenhuis tot nader bericht geannuleerd. Volgens de woordvoerder zijn de patienten in het ziekenhuis niet in gevaar geweest. Wel steeg de temperatuur op de afdeling, waarvoor nu een oplossing wordt gevonden. Inmiddels is er een nieuwe transformator geleverd, die snel operationeel wordt gemaakt.

Foto’s: H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt