Gamma Racingday op het TT-Circuit zeer geslaagd.

Assen – Duizenden bezoekers en liefhebbers van de auto en motorsport, hebben zondag 5 augustus gratis kunnen genieten van de races op het TT-Circuit in Assen. De organisatie van het evenement maakt het doormiddel van grote sponsors mogelijk dat iedereen gratis het evenement kan bezoeken en beleven. Mede door het prachtige weer waren veel belangstellende, waaronder veel kinderen met hun ouders naar het circuit toegekomen om het spektakel mee te maken.

Ook werden er naast de vele races ook demonstraties gegeven, waaronder door Coronel in zijn buggy en door Patrick Friesacher in een heuse NASCAR auto, wat natuurlijk gegarandeerd stond voor burnout’s en donuts.

Nadat de rook was opgetrokken werd door ex Formule 1 coureur de LEGO Formule 1 bolide gepresenteerd. Deze Electro F1 Ferrari werd in ruimweg 2000 uur gebouwd waarbij meer als 80.000 steentjes werden gebruikt. De bolide kan met zijn twee elektromotoren een snelheid halen van ongeveer 50 km/u.

In 2013 zal er na verwachting weer een Gamma Racingday zijn.

Foto’s R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *