Een super dol programma tijdens de Dolle Nacht in Appelscha

Appelscha – Op zaterdag 18 augustus wordt er aan de Boerestreek in Appelscha 9e editie van de DOLLE NACHT van APPELSCHA gehouden. Het evenement wat jaarlijks wordt gehouden kent ook dit jaar weer een bomvol programma met bekende Nederlandse artiesten. Zo zijn er live optreden van Frans Duijts, Jannes, Lucas en Gea en De Dikdakkers. De bezoekers kunnen op vier podia genieten van de verschillende optredens die het evenement heeft te bieden.

Naast de Main stage buiten aan de Boerestreek met optredens van de Nederlandse artiesten is er ook een zeer gevarieerd programma live muziek in de kroegen van Appelscha voor muziekliefhebber van andere gerne

Kaarten voor deze avond zijn vanaf heden weer te verkrijgen via  de bekende voorverkoopadressen welke zijn vermeld op; www.dollenacht.nl. De kaarten voor deze unieke happening kosten slechts € 15,00 in de voorverkoop. Alle informatie is te vinden op www.dollenacht.nl

 Programma DOLLE NACHT van APPELSCHA

Mainstage:

 • Frans Duijts
 • Jannes
 • Lucas en Gea
 • Radio Continue
 • Stefan Leur
 • Chris de Roo
 • Lytse Hille
 • Roy Raymonds
 • Rene Karst
 • De Dikdakkers
 • Stef Ekkel

In de kroegen:

 • Cafe bar Le Coq
 • By Bouma
 • Harry’s Bar

Zijn er diverse live bands en DJ’s

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *