Stoffelijk overschot gevonden in Norg (Video)

Norg – In het Drentse Norg is woensdagmiddag omstreeks 17.00 uur een stoffelijk overschot gevonden van een oudere man. De man werd gevonden in het water nabij het bos tussen de Schoolstraat en Heegkampweg te Norg. De brandweer van Norg en de duikers van Assen kwamen ter plaatse. De man is samen met zijn rollator door de brandweer uit het water gehaald. Het gebied rondom werd door de politie afgezet. Waarna de recherche onderzoek heeft verricht, de identiteit en toedracht is nog onbekend.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt