Wederom graafmachine betrokken bij ongeval

Tynaarlo- Donderdagmiddag werd er om 15.24 uur een ongeval gemeld op de kruising van de Meerweg en Koopmansweg in Tynaarlo. Hierop werd dan ook de brandweer van Vries gealarmeerd.

Bij aankomst van de fotografen werd duidelijk dat voor de tweede maal vandaag een graafmachine bij een ongeval was betrokken. Ditmaal had de bestuurder van de graafmachine een Volkswagen Lupo die van rechts kwam geraakt. De auto werd na de aanrijding enkele meters meegesleept door de graafmachine. De inzittenden van de auto zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De ambulance kon dan ook snel weer terugkeren naar de ambulancepost 50 meter verderop.

Ook de brandweer van Vries keerde al gauw weer naar de kazerne terug. De Voa is ook nog even ter plaatse geweest.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *