Man(24) verdronken in Hoornse Plas

Groningen– Een 24-jarige man uit Polen is zondagavond vermist in de Hoornse plas. De man was met een groep vrienden aan het recreëren bij de plas maar kon niet zwemmen.

Getuigen zagen de man kopje onder gaan, waarna hij niet meer boven water kwam. De hulpverleningsdiensten zetten direct groot materieel in. Met twee duikteams van de brandweer en een sonarboot werd gezocht naar de man. Ondanks de massale inzet van hulpdiensten is de man nog niet gevonden. De politie gaat ervan uit dat de man niet meer in leven is. Bij duisternis wordt het zoeken gestaakt. Morgen wordt de zoekactie naar het lichaam van de man voortgezet.

Foto’s M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *