Dekra Test Oval (VIDEO)

Buitenland (D) – Maandag 20 augustus werd er door de DEKRA een open dag voor relaties georganiseerd. Via het RDW waren ook wij aanwezig. De dag begon met een korte introductie van de regels. daarna kon ieder met eigen voertuigen over het DEKRA terrein en over de Lausitzring rijden. Ook was het mogelijk om met een auto van de DEKRA over een Off-road terrein te rijden.

Verder kon men over de kombaan rijden, slippen, uitwijken en nog veel meer. Ook was er de mogelijkheid om zelf te racen over het circuit van de Lausitzring. De auto’s werden in verschillende categorieën ingedeeld waarna men op het circuit werd vrijgelaten. Een dag eerder waren er hier nog races.

Foto’s: © Compact Media

VIDEO: © Compact Media op (DEKRA TEST OVAL)

Video testbaan!! Volgt

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *