Poolse man nog steeds niet gevonden

Groningen – Vandaag werd er wederom gezocht naar het lichaam van de 24 jarige poolse man die dit weekend op de Hoornse Plas onder water verdween. Vandaag werd er gezocht met een zwaardere sonar apparatuur afkomstig van de marine en speurhonden die speciaal zijn opgeleid om stoffelijke overschot op te sporen. Dit werd gedaan omdat de eerdere zoekactie’s van zondagavond en maandag geen resultaat hadden. Dinsdagmiddag om 16.00 uur was er nog geen vooruitgang met de zoekactie. De zoekactie wordt bemoeilijkt door het vele en hoge wier dat op de bodem van de Hoornse Plas groeit.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *