Vrouw gewond bij aanrijding Makkinga.

Makkinga – Bij een aanrijding op de kruizing van de Prikkedam en de Grindweg in Makkinga is een vrouw uit Oosterwolde gewond geraakt. De vrouw reed op de Bercoperweg en zag een van rechtskomende bestuurder over het hoofd. De man rijdende op de Prikkedam kon de vrouw niet meer ontwijken en raakte haar aan de achterzijde. Hierdoor belandde de auto van de vrouw uit Oosterwolde op zijn kop. De vrouw is door de brandweer van Oldeberkoop en het ambulance personeel snel uit haar auto gehaald. Zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *