Rijden in een Ferrari eindigt in nachtmerrie.

Assen – Wat een mooie dag had moeten worden is voor tientallen mensen geeindigt in een nachtmerrie. Gedupeerden hadden voor een dagje rijden in een Ferrari 458 rond de 900 euro neergelegd. Echter het bedrijf Ferraririjdenvooreendag.nl wat is gevestigd in Assen maakte zijn beloftes niet waar, hiedoor zijn particulieren en bedrijven uit het Noorden gedupeerd.

Een van de gedupeerde verklaarde dat hij met stomheid was geslagen, Hij had dit niet verwacht omdat alles er vertrouwelijk uit zag. Hij is zeer boos en teleurgesteld en verwacht dat hij zijn geld niet meer terug zou zien. Het bedrijf in Assen is niet te bereiken voor commentaar.

De website is inmiddels offline.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *