Verkeersongeval met letsel op de N381 te Appelscha (Video)

Appelscha – Zaterdagmiddag even na 12.00 uur is een vrouw uit Leeuwarden gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Provinciale Weg N381 te Appelscha. De vrouw is met rug en nek letsel overgebracht naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten. Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van de Audi de oversteek wilde maken waarbij hij een ander voertuig over het hoofd zag. Door de impact is de auto nog tegen een bewegwijzeringsbord gekomen. De vrouw die achter in zat kwam bij het ongeval bekneld te zitten en is door de brandweer van Appelscha uit het voertuig gehaald. De overige inzittende zijn door het ambulance personeel gecontroleerd. De Duitse bestuurder uit deelstaat Nordrhein-Westfalens is met lichte verwondingen overgebracht naar het Wilhemina Ziekenhuis in Assen.

Aangezien er geen sprake was van een schuldvraag hoefde de Verkeersongevallen Analyse van de politie Friesland geen onderzoek te verrichten. Beide voertuigen zijn afgevoerd door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Politiebericht:

Man en vrouw gewond bij aanrijding

APPELSCHA- De politie heeft zaterdagmiddag een aanrijding op kruising N381/Roggeberg/Oude Willem afgehandeld waarbij twee personen gewond raakten. Toen een 60-jarige automobilist uit Leeuwarden de weg wilde oversteken, zag hij een andere auto over het hoofd. Deze werd bestuurd door een 70-jarige inwoner van Gutersloh (Dld), waarna een aanrijding niet meer kon worden voorkomen. De 70-jarige Duitse automobilist raakte aan zijn hand gewond. Een 59-jarige inwoonster van Leeuwarden, die achter in de auto van haar man zat, raakte bekneld en daarbij ook gewond. Zij moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Drachten en Assen.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *