Ongeval onder invloed

RAVENSWOUD – De politie heeft donderdagavond een 54-jarige automobilist uit Appelscha aangehouden. De man was op de Compagnonsweg met zijn auto in de sloot terecht gekomen. Een getuige zag de man in beschonken toestand bij zijn auto weglopen en waarschuwde de politie. Die hield de man korte tijd later aan in zijn woning, waarna deze voor een ademanalyse naar het bureau werd overgebracht. Gezien het resultaat van 930 ug/l en het feit dat de man niet in het bezit bleek te zijn van een rijbewijs, werd proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Twitter Amarens Willemsma

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *