Snorscooterbestuurder gewond na ongeval.

SMILDE – Een 18-jarige snorscooterbestuurster uit Assen raakte donderdagavond gewond bij een ongeval op Hoofdweg. Samen met haar 19-jarige eveneens uit Assen achterop zittende passagier reed ze vanuit Assen over het fietspad parallel aan de N371/Hoofdweg.

Vanuit tegengestelde richting reed over de rijbaan van de N371/Hoofdweg een 53-jarige autobestuurder uit Smilde die gezien vanuit zijn rijrichting rechtsaf sloeg naar de oprit van zijn woning. Hij zag daarbij het duo op de snorscooter over het hoofd.

De 18-jarige moest met beenletsel met een ambulance naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen overgebracht worden. Haar passagier werd eveneens ter controle naar het WZA vervoerd.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *