Ballonfiësta Meerstad wederom een daverend succes‏ (Video)

Harkstede/Meerstad- Nadat op vrijdag de ballonnen in verband met het slechte weer aan de grond bleven gingen zaterdagavond 32 luchtballonen de lucht in. De Ballonfiësta Meerstad was dan ook een daverend succes. Vele duizenden bezoekers konden de luchtballonen zien vertrekken in de richting van Appingedam.

De special shape ballonnen waren een behoorlijke publiekstrekker. Onder andere een Smurf, Konijn, Kikker, Calimero en Garfield waren een mooi gezicht om te zien. Nadat de 32 luchtballonnen allemaal vertrokken waren werden er op het terrein nog enkele luchtballonnen opgeblazen.

Deze klassieke ballonen zijn inmiddels niet meer luchtwaardig maar wel spectaculair om te zien. Zo was er een Virgin vliegtuig en een Jungheinrich vorkheftruck van TeamforOldBalloons uit Twello. Eveneens waren er enkele modelballonnen die laag over het terrein zweefden. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement!

Foto’s: P.Koene, R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Video: R.Koene

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *