112 Kort: Plaatselijke jeugd steekt bank in de fik

Assen- Omstreeks 21.53 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een buitenbrand op het Anne Frankplantsoen in Assen.

De lokale jeugd hadden naast een enorme bende ook een brandende bank achtergelaten. De brandweer heeft de brand geblust waarna men weer terugkeerde. Ook de wijkagent kwam zich op de hoogte laten stellen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *