Met drank op tegen een boom

ASSEN – Een 47-jarige man uit Maastricht botste in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto in een bocht op de Witterbroek tegen een boom. Samen met drie inzittenden konden ze uit het wrak klimmen en verlieten de plaats van het ongeval. Na enige tijd toen de politie ter plaatse was verscheen de bestuurder weer met het doel de puinhoop op te willen ruimen.

Nadat alcoholgebruik geconstateerd was werd hij aangehouden. Hij weigerde in het politiebureau mee te werken aan de ademanalyse. Zijn rijbewijs werd hierna ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *