Drie gewonden bij ongeval In Siegerswoude (Video)

Siegerswoude- Zondagmiddag om 15.15 uur werd de brandweer van Ureterp gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Bremerswei net buiten Siegerswoude.

Hier bleken twee auto’s frontaal met elkaar in aanraking te zijn gekomen. Door de klap van de aanrijding schoten beide voertuigen half in de sloot. Drie inzittenden raakte hierbij gewond. Twee van hen werden overgebracht naar het ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon na een korte behandeling zelf huiswaarts keren.

De Verkeersongevallenanalyse zal de aanrijding onderzoeken, volgens omstanders reed de zwarte Audi veel ste hard op de 60 km weg.

Politiebericht:

SIEGERSWOUDE- De politie heeft zondagmiddag op de Bremerwei rond 15.15 uur een frontale aanrijding afgehandeld waarbij twee personen gewond raakten. Een 46-jarige automobilist uit Eén (Dr) zag door de lage stand van de zon een tegenligger niet. Hierdoor botsten beide auto’s frontaal tegen elkaar. Hierbij raakten een 43-jarige automobilist uit Waskemeer en een 16-jarige inwoner van Eén, die als passagier in de auto van zijn vader zat, gewond. In eerste instantie leek het er op dat één van de inzittenden van de auto bekneld zat. Daarom werd naast de ambulance en de politie ook de brandweer van Ureterp gealarmeerd. Echter bleek van een beknelling geen sprake. Beide gewonden werden met schouder- en borstklachten per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval gedaan. De Bremerweg werd voor alle verkeer afgezet. Omstreeks 17.15 uur kon de afzetting worden opgeheven.

Foto’s:  P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Video: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *