112 Kort:Gewonde bij ongeval in Zuidlaren

Zuidlaren- Maandagmorgen om 07.15 uur werd de brandweer van Zuidlaren gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Stationsweg in Zuidlaren. Volgens de alarmering waren er hier meerdere voertuigen met elkaar in aanraking gekomen.

Bij aankomst bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen drie voertuigen. De voorste auto wou afslaan richting het Lentis terrein. Achterop komend verkeer zag dit waarschijnlijk te laat en reed achterop de auto.

De vrouw is door ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto bevrijdt. De andere betrokkenen liepen bij de aanrijding geen letsel op.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *