Voertuigbrand op de Haar in Assen

Assen- Maandagavond om 22.50 uur wer de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand op de Haar in Assen.

Bij aankomst werd de brandweer opgewacht door de terreinopziener van Defensie. Het bleek echter niet te gaan om een auto maar een oude vouwwagen beladen met afval. De brandweer heeft de vouwwagen met twee hogedrukstralen gedoofd waarna de smeulende resten uit elkaar werden getrokken. Vervolgens keerde men weer terug naar de kazerne.

Kort nadat de brandweer was vertrokken laaide het tentdoek weer op maar deze werd snel door de politie geblust. Vervolgens werd de vouwwagen bekeken om de eigenaar te achterhalen. Berger Hamstra had de eer om de aanhanger op te halen.

Nadat ook het grootste gedeelte van het afval van het wegdek was afgehaald vertrokken ook de politie en berger weer.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt