112 Kort: Wederom voorzorgslanding op Groninger Airport Eelde

Eelde- De brandweer van Groningen Airport Eelde kreeg om 09.25 uur een melding van een L.V.O., wat betekent Luchtvaart Ongeval.

Het ging hier om een voorzorgslanding van een klein toestel van de KLM Flight Academy . Het vliegtuigje werd opgewacht door de twee crashtenders op de landingsbaan. De landing verliep echter zonder problemen.

Nadat de brandweer het kleine vliegtuig had gecontroleerd, ging het kleine vliegtuig onder begeleiding van de brandweer richting het platform.

Foto’s: M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *