Oosterwolde: Dode vrouw in woning aangetroffen (Fotoupdate)

Oosterwolde- Woensdagochtend werd in een woning aan de Klazingaweg in Oosterwolde het levensloze lichaam van een vrouw aangetroffen.

Een bekende van de vrouw vond haar en waarschuwde direct via 1-1-2 de hulpdiensten. Toen agenten na de melding bij de woning arriveerden, bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden. Gezien de aangetroffen sporen wordt een misdrijf niet uitgesloten. Daarom is woensdag in de loop van de ochtend een onderzoeksteam geformeerd met daarin 25 rechercheurs uit de drie Noordelijke korpsen.  In en rondom de woning wordt momenteel sporenonderzoek verricht en in de directe omgeving buurtonderzoek.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die anderszins informatie hebben dat het onderzoeksteam kan helpen bij dit onderzoek. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : E.Faber © Compact Media /Nieuwsflyer.nl

Publicatie’s:

112Nederland

Telegraaf

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt