Bijzondere oefening voor brandweer Eelde( Video)

Eelde- Woensdagavond werd er voor de brandweer van Eelde een bijzondere oefening gereed gezet. Op het terrein van de boerderij van de familie Polling bleken er twee personen bekneld te zijn geraakt onder een tractor en in een balenpers.

De brandweer van Eelde had de taak om beide slachtoffers zo snel mogelijk uit hun benarde positie te bevrijden. Hiervoor moest de tractor gestabiliseerd worden en de balenpers deels ontmanteld worden. In de balenpers bleek een man met zijn arm bekneld te zijn geraakt. Onder het achterwiel van de tractor bleek eveneens een jonge man te liggen.

Nadat de man uit de balenpers bevrijdt was kon men de tractor optillen om ook de man onder het achterwiel weg te halen.

De brandweer van Eelde kan dan ook terugkijken op een bijzondere oefening.

Wij van 112eelde.nl en Nieuwsflyer.nl bedanken dan ook de Familie Polling en Brandweer Eelde voor hun uitnodiging en medewerking.

Foto & Video: P.Koene & M.Druppers © Nieuwsflyer.nl/112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *