Auto op de kop in sloot, bestuurster gewond naar ziekenhuis (Video)

NOORDWOLDE – Vrijdagmiddag omstreeks 13.20 uur vond er op de Oldeberkoperweg net buiten Noordwolde een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurster van een personenauto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg. De vrouw belande met haar voertuig op de kop in een sloot. Naast politie en ambulance kwamen de brandweerkorpsen van Noordwolde en Oldeberkoop ter plaatse. De vrouw werd door de brandweer en ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald en werd met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Beelden: © 112 Oosterwolde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *