Politie zet onderzoek voort in woning Klazingaweg (Update)

Oosterwolde – De politie heeft donderdag het onderzoek naar de dood van de 67-jarige vrouw uit Oosterwolde voortgezet. Een familielid vond woensdagmorgen rond 08.20 uur het levenloze lichaam van de vrouw in haar woning aan de Klazingaweg.

Direct na de ontdekking werd door de politie de woning en omgeving afgezet, dit om eventuele sporen te beschermen. Zoals nu blijkt is de 67-jarige vrouw door een misdrijf om het leven gekomen. Forensische rechercheurs hebben tot woensdagavond laat onderzoek verricht in en rondom de woning. Donderdagochtend gaat het onderzoek verder. Ook is woensdag gestart met een buurtonderzoek in de directe omgeving. Dit onderzoek wordt vandaag uitgebreid. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de doodsoorzaak is. Daarvoor is sectie op het lichaam nodig. Er werken inmiddels 25 rechercheurs aan de zaak.

Update: De woning aan de Klazingaweg in Oosterwolde is ook op vrijdag nog steeds niet vrijgegeven, de weg is tot nader orde afgesloten. Beveiligingsbedrijfs Schaaf bewaakt het object. Om 19.30 uur wordt er een bijeenkomst gehouden op het gemeentehuis van Oosterwolde. Buurtbewoners en kennissen, krijgen van de Politiechef en Burgemeester toelichting over het incident, ook wordt slachtofferhulp aangeboden. De bijeenkomst is niet toegankelijk voor de media. Deze wordt middels een uitnodiging om een ander tijdstip geinformeerd. 

Foto: E.Faber / R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *