Schoorsteenbrand in Appelscha

Appelscha – Zaterdagavond om 18.37 uur werden de korpsen van Appelscha, Assen en Vledder gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Het korps van Vledder werd enkele minuten later geannuleerd aangezien er voldoende bluswater voor handen was. De brandweer van Appelscha heeft de kap van de schoorsteen verwijderd waarna middels de hoogwerker van Assen de schoorsteen kon worden geveegd. Hierna keerden beide korpsen weer terug naar de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *