Noodverordering voor Facebook evenement Project X

Haren – Een geplaatste Facebook berichtje door een 15 jarig meisje uit Haren heeft vandaag voor veel commotie gezorgd. Het meisje uit het Groningse Haren had op Facebook een evenement aangemaakt voor haar 16e verjaardag op vrijdag. Hierin vergat ze echter aan te geven dat het om een privefeestje ging. Wat een sweet sixteen party moet worden kan hierdoor wel eens eindigen in een onvergetelijke drama.

Zo’n 50.000 facebook gebruikers hebben een uitnodiging mogen ontvangen voor het feest aan de Stationsweg in Haren. Hiervan hebben meer als zes duizend personen aangegeven aanwezig te zijn bij het feest genaamd Project X.

Naar aanleiding van een verontrustend bericht van de ouders, flyers en Youtube filmpjes over Project X, heeft de gemeente Haren in overleg met de politie besloten een noodverordering klaar te maken voor vrijdag mocht de situatie escaleren. Deze maatregel is mede genomen, naar aanleiding van problemen bij een “Facebook party” in het Duitse Hamburg, waar vorig jaar 1600 mensen kwamen opdagen en elf van hen werden gearresteerd. Welke maatregelen de politie van Groningen gaat treffen is niet bekend.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Noodverordering voor Facebook evenement Project X

  • 19 september, 2012 at 07:33
    Permalink

    Mooi

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *