Bizar verkeersongeval in Oosterwolde

Oosterwolde – Omstreeks 12.15 uur heeft er ter hoogte van de rotonde van de Molenweg met Venekoterweg in Oosterwolde een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een bizarre situatie aan. Op nog onverklaarbare reden is de bestuurder en zijn inzittende op de reling van van de Venekotenbrug beland. De vrouw zat nog in het voertuig en de aanhanger achter de auto hing boven de compagnonsvaart.

Beide inzittenden zijn door het ambulancepersoneel gecontrolleerd. De brandweer van Oosterwolde heeft ervoor voor gezorgd dat het niet in het water belandde. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek heeft de auto geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *