Man overleden aan schotwond tijdens de jacht & aanhoudingen in Assen

ZWIGGELTE – De politie heeft een onderzoek ingesteld na het overlijden van een 71-jarige man uit Zwiggelte. De man was vrijdagavond samen met een aantal andere mannen aan het jagen op een perceel achter de Halerweg. Tijdens de jacht zag één van de jagers de 71-jarige man vermoedelijk aan voor een dier, waarop er op hem is geschoten. De man is daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later die avond aan zijn verwondingen is overleden. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Vrouw vastgehouden door ex-vriend

ASSEN – De politie heeft vrijdagochtend een 18-jarige man uit Assen aangehouden. De man was naar een woning aan de Singelpassage gegaan waar zijn ex-vriendin verbleef en was de woning binnen gegaan. Vervolgens wilde de vrouw uit de woning, maar de man liet dit niet toe waarop de politie werd gealarmeerd. De agenten hebben de man herhaaldelijk gesommeerd de vrouw uit de woning te laten, maar de man deed dit niet. Hierop hebben de agenten een ruitje naast de deur van de woning vernield om de deur vervolgens te openen waarna de vrouw werd opgevangen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten in afwachting van het onderzoek. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden wegens mishandeling

ASSEN – De politie heeft vrijdagavond een 44-jarige man uit Assen aangehouden. De man wordt er van verdacht zijn 64-jarige schoonmoeder te hebben mishandeld. De vrouw kreeg meerdere klappen en schoppen van de 44-jarige man. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.  

Foto: R. Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt