Man aangehouden wegens mishandeling

SMILDE – De politie heeft zaterdagmiddag een 22-jarige man uit Smilde aangehouden. De man wilde een winkel binnen gaan aan de Veenhoopsweg. De man had een hond bij zich welke hij voor de winkel vastbond. De hond stribbelde tegen waarop de man de hond corrigeert. Enkele omstanders waren het hier niet me eens en spraken de man hierop aan. Vervolgens gaat de man de winkel binnen. Als hij terug komt staat er een 16-jarige jongen uit Smilde bij de hond welke tegen de 22-jarige man zegt dat zijn actie richting de hond dierenmishandeling was.

De 22-jarige man was het hier niet mee eens en gaf de 16-jarige jongen een vuistslag tegen het gezicht. Er kwam vervolgens een 52-jarige vrouw uit Smilde aan lopen die tegen de verdachte zei dat hij normaal moest doen. Ook dit stond de 22-jarige man niet aan en gaf de vrouw ook een klap tegen het gezicht. De 22-jarige man is vervolgens aangehouden wegens mishandeling. Tevens had de man een mes op zak welke in beslag genomen is. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt