Rodermarktparade wederom een succes

Roden- Zaterdagavond vond de traditionele Rodermarktparade plaats in het centrum van Roden. Eerder die dag had er ookal een ronde door het centrum plaatsgevonden, maar met de invallende duisternis kwamen de verlichte wagens nog beter tot uitdrukking.

De parade trok veel publiek van jong en oud. Nadat de parade de eerste keer langs was gekomen keerde veel van het publiek helaas al naar huis. De terugkomst van de voertuigen had daarom een stuk minder publiek. Voor de deelnemers was het plezier echter niet minder.

Nadat de wagens definitief uit het centrum waren vertrokken keerde de rust niet terug. Verschillende bands en artiesten zorgden voor muzikale ondersteuning op de zaterdagavond. Zo waren er optredens van Boulevard, ,Kraantje Pappie, The Partysquad, TOF Partyband,DJ Olaf en Lekker Fris. Laatstgenoemde zorgde in de tent buiten bij ‘De Pompstee’ voor een afwisselende playlist van nummers.

Het bleef nog lang gezellig in Roden.

Foto’s P.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *