Kleine brand bij overheidsgebouw in Assen

Assen- Maandagmiddag om 12.30 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Mandemaat in Assen.

In het gebouw van het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Inovatie was een kleine brand ontstaan in een frituurpan. Medewerkers van het Ministerie hebben de brand geblust. De Asser brandweer hoefde daarom alleen maar ter nacontrole langs te komen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *