Paarden wilden ieder hun eigen weg volgen.

Diever- Vanmorgen is er op de Haarweg in Diever een ongeluk met een marathonvoertuig met daarvoor twee paarden, twee dames die achterop stonden zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Men was bezig met een toertocht door de bossen van Diever en bij een kruising wilde het ene paard naar links en het andere paard rechtdoor, met als gevolg dat men in een behoorlijk hoge berm raakte met de marathonwagen waardoor deze overzij kantelde. Brandweer Diever kreeg een oproep voor dit ongeluk en ter plaatse konden ze weinig doen dan zich bekommeren over de twee slachtoffers en wachten op de ambulances, politie kwam ook in grote getale naar het ongeluk. Samen met de brandweermannen hielpen ze de eigenaar van de marathonwagen deze weer in goede positie te krijgen.

Foto’s: © Photo Ietje / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *