Wegwerkzaamheden A28 toe en afrit 31 Westerbork

Beilen/Westerbork – Rijkswaterstaat sluit van vrijdag 28 september 20.00 uur tot maandag 1 oktober 6.00 uur de toe- en afrit A28 Westerbork (31) bij Beilen af voor het verkeer richting Assen. Dit gebeurt in verband met de aanleg van twee rotondes op de N381 door provincie Drenthe.

Van vrijdag 28 september 20.00 uur tot maandag 1 oktober 6.00 uur wordt voor het verkeer richting Assen de toe- en afrit A28 Westerbork (31) afgesloten. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *