Onwel geworden arrestant overleden.

HEERENVEEN – Een 31-jarige Poolse arrestant is maandagavond overleden in het ziekenhuis in Drachten. De man was eerder die avond aangehouden na een melding van huiselijk geweld in een woning aan de Zuiderstraat in Heerenveen.

Toen de agenten daar arriveerden, werden ze geconfronteerd met een man die door het lint ging. Zowel familie als agenten probeerden de 31-jarige Pool te kalmeren. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Uiteindelijk werd de Pool met een politiebus overgebracht naar het cellencomplex van het politiebureau in Drachten. Tijdens deze rit raakte de Poolse arrestant onwel. Agenten begonnen direct met reanimeren, dit werd later overgenomen door het personeel van de ambulance. De 31-jarige man werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Daar overleed de man. In opdracht van het Openbaar Ministerie verricht de Rijksrecherche nader onderzoek.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt