Negen aanhoudingen Rodermarkt.

RODEN – De politie heeft maandagavond een 14-jarig meisje uit Nieuw Roden, een 13-jarig meisje uit Tolbert en een 13-jarige meisje uit Aduard aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling van een 12-jarige meisje uit Peize. Het meisje werd op de kersmis meerdere malen geslagen en getrapt. Het drietal is aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar ieders rol in deze zaak. 

Daarnaast heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 20-jarige automobilist uit Leek aangehouden. De man reed over de Heerestraat toen hij staande werd gehouden voor een controle. Daar bleek dat deze beginnend bestuurder te veel alcohol had gedronken. Bij de ademanalyse blies de man 700 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tevens wordt er proces-verbaal opgemaakt. Bij de aanhouding van de man uit Leek gedroeg een 28-jarige man uit Tolbert zich erg vervelend. Hij zat in de auto welke de man uit Leek bestuurde. De man belemmerde de aanhouding meerder malen, waarop deze man ook is aangehouden.

Ook heeft de politie die nacht een 21-jarige en een 22-jarige man uit Peize aangehouden. Beide heren worden er van verdacht een 18-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Dit gebeurde vlakbij de botsauto’s op de Brink. Beide mannen zijn ingesloten in afwachting van het onderzoek. 

In de vroege dinsdagochtend zijn twee mannen van 27 jaar uit Roden en Peize aangehouden. Surveilleerde agenten zagen het tweetal staan bij een auto op de Heerestraat. Bij het zien van de agenten gooien beide mannen iets onder de auto. Na onderzoek bleek dit harddrugs te zijn. Beide mannen zijn ook aangehouden en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Het viel deze nacht op dat er veel jongeren (onder 16 jaar oud) erg onder invloed van alcohol waren.

Eerdere bericht:

RODEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige man uit Groningen en een 19-jarige man uit Lettelbert aangehouden.

Zij worden er van verdacht eerder die nacht in een feesttent aan de Brink een 19-jarige man uit Groningen te hebben mishandeld. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau in ingesloten in afwachting van het onderzoek.

RODEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 38-jarige man uit Leek aangehouden. De man had een andere man geslagen in een feesttent aan de Norgerweg. De beveiliging had de man vervolgens van het terrein gezet. Hierop ziet de 38-jarige man wederom de man lopen welke hij eerder wilde slaan. Hij onderneemt vervolgens weer een poging deze man (identiteit onbekend) te slaan waarop de politie wordt gealarmeerd. De man is aangehouden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

RODEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie 24-jarige man uit Leek aangehouden. De man bevond zich bij de ingang van het feestterrein aan de Norgerweg toen hij agenten aansprak. De man was zeer agressief en luisterde niet naar de agenten. Nadat de man herhaaldelijk werd gesommeerd weg te gaan en dit vervolgens niet deed, is hij aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Ook bij zijn aanhouding bleef de man zich agressief gedragen. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt