Overval aan de Nijlandstraat in Assen

ASSEN – Een nog onbekende man deed zaterdagavond tegen 19.00 uur een greep in een kassa van een supermarkt aan de Nijlandstraat in Assen. De man beval de caissière de kassa te openen en geld in de plastic tas te doen die hij bij zich had. De man had daarbij iets in zijn hand waarvan de caissière dacht dat het een wapen was.

Nadat ze de kassa geopend had pakte de man het papiergeld er uit en rende de winkel uit. Bij de dief gaat het waarschijnlijk om een blanke man, gekleed in een donkere broek en een zwarte jas met op de rug een groot Nike logo. Onder deze jas droeg hij waarschijnlijk een sweater met een capuchon die over zijn jas hing. Hij droeg verder een zwarte cap met daarop ook een logo.

Foto: Archief

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *